Të gjithë kanë pak a shumë kanë të njëjtat foto në fëmijërinë e tyre: në shtrat kur ishin foshnjë, në krahët e mamasë apo babait deri tek ato turpëruese në oturak.


Por kjo vajza e vogël e fotografit amerikan Dave Engledow kur të rritet do kuptojë se ka albumin fotografik më kreativ të fëmijërisë.


Që nga lindja e Alice Bee, Dave ka realizuar një projekt me foto të quajtur Babai më i mirë në botë, në të cilin ai dhe vajza e tij janë personazhet kryesore.


Imazhet janë përtej asaj që ju prisni, falë sensit të humorit të tij brilant.


591305-650-1452602317-father_daughter_photo_29 590955-623-1452602317-father_daughter_photo_25 591405-650-1452602317-484078 589805-650-1452602317-father_daughter_photo_08 590155-650-1452602317-father_daughter_photo_07 590205-650-1452602317-father_daughter_photo_06 590255-650-1452602317-father_daughter_photo_05 590105-650-1452602317-father_daughter_photo_04 591455-650-1452602317-father_daughter_photo_03 590055-650-1452602317-father_daughter_photo_02 589855-650-1452602317-father_daughter_photo_01 589355-650-1452602317-father_daughter_photo_11 590655-650-1452602317-resize-6 590455-650-1452602317-resize-3 590755-650-1452602317-resize-9 590555-650-1452602317-resize-1 590505-650-1452602317-resize-11 591505-650-1452602317-480733 590605-650-1452602317-resize-5 590005-650-1452602317-538575 589905-650-1452602317-601718 590805-650-1452602317-resize-7 589955-650-1452602317-561368


/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter