Në rrjetet sociale është publikuar një video incizim të sportit të ri që po bën nam në Rusi. Në fakt bëhet fjalë për rrahje masive të burrave dhe atë 5 me 5.
Në video shihet se ky sport është dukshëm më i dhunshëm sesa sportet tjera luftarake.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Ky sport është i inspiruar nga rrahjet masive të tifozëve. Në garën e parë që është zhvilluar polakët i kanë rrahur keq rusët. Shikojeni videon. /Indeksonline/
https:// />