Kandidatja shqiptaro-amerikane, Suzana Shkreli ka humbur zgjedhjet e saj për Kongresin amerikan.


Ajo kandidonte në Miçigan nën siglën e demokratëve dhe mori një mbështetje të fortë nga Presidenti Obama.


Mirëpo Shkreli, asistente-prokurore në SHBA humbi zgjedhjet m përballë kandidatit republikan.


Sipas rezultatit, republikani korri fitore, duke siguruar 56.7% të votave, kurse Shkreli vetëm 38.3%.