Te afermit miqte, koleget dhe kreret me te larte te shtetit por dhe qytetare te thjeshte u kane dhene lamtumiren e fundit kater policeve qe u ndane nga jeta ne perballje me krimin nje dite me pare ne Durres.Rradhe e gjate per tu ndare me Fatosin, Saimirin, Kastriotin dhe Altinin.I gjithe shteti dhe politika kane qene sot ne krah te familjeve dhe uniformave blu.