Së fundmi ajo ka shkaktuar shumë debat me hitin F….d My Way Up To The Top.


Dhe këngëtarja Lana Del Rey ka pranuar se ka një element të vërtetë në këtë këngë, që pak a shumë nënkupton se ajo e ka hapur rrugën e karrierës drejt majave duke bërë seks.


Por edhe pse pranon se ka pasur shumë marrëdhënie seksuale me meshkuj që punojnë në industrinë e muzikës, ajo thotë se kjo nuk e ka ndihmuar në karrierë.


Albumi i ri i saj ka kapur majat e klasifikimeve.


lana