Segmenti rrugor nga Lapraka deri tek kthesa e Kamzes eshte mbjelle me peme dekorative te llojit rrap duke shtuar keshtu hapesiren e gjelber edhe ne zona pak me ne periferi.

Sipas specialisteve kjo zone karakterizohet nga nje fluks i madh i levizjes se automjeteve, ndaj gjelberimi do te ndihmoje ne permiresimin e cilesise se ajrit.

“Muaji i mbjelljes se pemeve vazhdon dhe ju shpreh mirenjohjen time atyre sipermarresve qe i jane pergjigjur nismes sone. Sa me shume peme te mbjellim sot aq me i mire do te jete qyteti qe do t’u leme femijeve tane neser”, u shpreh Rama.

Jane gjithsej 3000 peme dekorative te llojeve te ndryshme, si rrape, bli aromatik, geshtenja, manjola e shkurre dekorative qe do te mbillen ne bulevardet kryesore  te qytetit gajte periudhes dhjetor 2008 – janar 2009.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code