Ish-kengetari i grupit legjendar te rrokut Led Zeppelin, Robert Plant eshte nderuar me titullin e Komandantit te Rendit te perandorise britanike.

Nderimi iu dha nga mbreteresha Elizbet dhe tani Plant do te mund te gezoje titullin “Sir”. Emri i muzikantit do te shfaqet keshtu pergjate listes se nderimeve qe sovrania jep cdo vit ne Londer.

Bashke me Plant jane edhe kampioni i botes ne Formula 1, Lewis Hamilton dhe aktori Michael Sheen.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code