Anëtarët e mbetur të grupit Led Zeppelin - Robert Plant, Jimmy Page dhe John Paul Jones - janë bërë bashkë për xhirimin e video-publikimit “Celebration”, pjesë e të cilit është edhe incizimi i interpretimit të grupit nga viti 2007.

Gazetarët britanikë patën rastin që t’i pyesnin muzicientët e njohur lidhur me ardhmërinë e grupit.

Anëtarët e Led Zeppelin nuk deshën të zbulonin nëse do të mbajnë ndonjë koncert, njësoj siç nuk deshën të tregonin se sa para u janë ofruar për organizmin e një turneu. Madje, përkundër insistimit të gazetarëve, Plant u përgjigj se “çfarëdo që do të thosha tani do të tingëllonte e paedukuar”.

Nga ana tjetër, Paul Jones i bëri të pranishmit të qeshnin kur, derisa u pyet se përse grupit iu deshën pesë vite për incizimin e incizimit të koncertit në DVD, tha: “Nëse shikohet sipas mënyrës se si Led Zeppelin e llogaritë kohën, pesë vjet janë vetëm pesë minuta”.