Led Zeppelin kane vendosur te realizojne nje cd te ri pa kengetarin e tyre historik, Robert Plant. Lajmin e ka konfirmuar manaxheri i Jimmy Page, Peter Mensch.

Grupi do te bashkohet, do te zhvilloje nje turne dhe eshte ne kerkim te kengetarit te duhur. Ne muajin dhjetor u mesua se Plan nuk ishte i interesuar per nje ribashkim me pjesetaret e tjere te grupit, pavaresisht marredhenieve te mira qe ka me ta.

Zeri i duhur per Led Zeppelin nuk eshte gjetur ende, edhe pse qarkulluan emrat e Chris Cornell dhe Steven Tyler.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code