0
brbrbrbrKryeministri Rama ne nje postim ne rrjetet sociale preku serish ceshtjen e lejeve te ndertimit te dhene nga kryetaret e njesive vendore ne shkelje te ligjitbrbr
brbrAi tha se 8220do te ndalet medoemos edhe abuzimi i frikshem me pushtetin e autoriteteve vendore qe kane dhene leje ne shkelje te ligjeve e planeve vendore8221brbr
brbrKryeministri shkruan gjithashtu se 8220lufta policore kunder ndertimtarise pa leje do te jete me te njejten permase dhe seriozitet si lufta kunder droges dhe se shkaterrimi dhe shemtimi do te ndalen8221brbr
brbrbrbr
brbrTV KLANbrbr

abuzimet Edi Rama lejet e ndertimit ndeshkime TV Klan