Në faqen e parë të gazetës Panorama sot do të lexoni:

1


Fondi 5 milionë USD, 1660 pronarët që marrin paratë


Kadaresë i ishte përgatitur arkivoli, zbardhet ditari i ish-kreut të Hetuesisë, Qemal Lame: Ishte porosi e Enverit


Opozita e Kuvendit bëhet lëmsh me pragun elektoral dhe rrëzon kërkesën e vet, deputetët ndahen në 3 grupe


Baba dy herë nga burgu, Zani Caushi kërkon lirinë: Kam fëmijë për të rritur


Thaçi, 6 orë në Hagë: Respekt për çfarë kam luftuar


Kuvendi mbyll hetimet për shkarkimin e Metës, kaos me dy relatorët


Rekord testesh e infektimesh, Sulçebe: Pse duhet imunitet deri në 40% të popullsisë


OPINION


A ka ardhur koha për një Kryeministër shqiptar në Maqedoninë e Veriut? BESNIK MUSTAFAJ


COVID-19 dhe ndikimi i tij në marrëdhëniet ndërkombëtare PASKAL MILO


Plot 43 vjet të pandërprerë në burg  URAN BUTKA