Lia Stublla është dizajnere mode e njohur dhe e pëlqyer për kreativitetin, shijen dhe linjën qe prezanton.Lia, së fundi ka prezantuar koleksionin e saj për vjeshtë-dimër, imazh i të cilit ishte Dafina Zeqiri, njëkohësisht bashkëpunëtore dhe mike e kreatores.Lia, këto ditë ka thënë se e ka marr malli shumë për Dafinën që gjendet në Amerikë, ndërkohë ka publikuar një foto ku shihet e rrethuar nga shumë djem të bukur.Sigurisht, këta janë model, andaj Lia thotë se e adhuron punën e saj. /Indeksonline/

 SSSA
ASSAdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};