Një ferrarist i vërtetë është në dilemë: të blejë një makinë Ferrari Italia 458, apo një libër të Ferrarit Ferrari Opus.


Nuk është se do ketë shumë ndryshim. Të dy kushtojnë njësoj. Libri me historinë e Ferrarit peshon 37 kile dhe kushton 193 mijë euro.


Brenda ka diamantë dhe është mbështjellë me lëkurë të kuqe. Një e veçantë tjetër është se brenda janë firmat origjinale të çdo ylli të Ferrarit.


Të ardhurat do përdoren për qëllime bamirësie.