Doli botimi me i fundit i profesor Klement Zoraqit, me titull LICEU YNË, fletë nga ditari pedagogjik. Promovimi i ketij libri me piktura dhe shkrime eseistike, mblodhi personalitete te botes akademike dhe artistike.


Vete autori u shpreh se eshte munduar te zgjedhe tema qe perfshijne te gjithe fushen e marrëdhenieve te tij me Liceun Artistik.


Nora Malaj gjithashtu dha kendveshtrimin e saj ne lidhje me kete botim, duke theksuar se fusha e artit dhe ajo e mesuesise eshte nje vlere e jashtezakonshme, gje qe vihet ne pah nga ky liber.


Pas perfundimit te evenimentit, miq te vjeter te profesor Zoraqit ndane mendime dhe kujtime me te gjithe te pranishmit.