Nga Express më 10 gusht 2011 në ora 18:01

Aktorja Blake Lively dhe aktori Leonardo DiCaprio kanë një lidhje të paqëndrueshme.Burimet thonë se brenda dy javëve ata janë prishur dy herë. “Blake ka kokëdhembje nga Leonardo”, tha një burim i afërt me çiftin.“Leo herë është shumë i afërt më të, herë jo. Ai kërkon më shumë hapësirë për gjëra gjë që nuk i pëlqen Lively’it”.