Drejtori i Ujsjellsit t Tirans, Seit Dollapi ka nnshkruar nj marrveshje bashkpunimi me drejtorin e Policis s Tirans, Tonin Vocaj me qllim q aksionet e ndrmarrjes s Ujsjellsit pr prerjen e lidhjeve t paligjshme n rrjet t mbshteten nga forca t policis n rast nevoje.

Prvec se i amortizuar rrjeti i ujsjellsit sht dmtuar edhe nga lidhjet e paligjshme q bjn qytetart duke u furnizuar me uje pa lidhur kontrat me ujsjellsin dhe pa paguar detyrimet ndaj tij.

Shpesh here kur sht tentuar ndrprerja e ktyre lidhjeve sht hasur n rezistencn e qytetarve q abuzojn. Me mbshtetjen e policis askush nuk mund t bj me rezistenc pr ndrprerjen e ktyre lidhjeve.