Transmetuar me 17122014 - 1057
Tirane 17 dhjetor 2014 NOAal- Kryetari i Kuvendit Ilir Meta deklaron se Kuvendi do te shikoje me vemendje cdo vendim te Gjykates Kushtetuesebr
br
Gjate nje aktiviteti ku kryeparlamentari ishte i pranishem i pyetur nga gazetaret lidhur me shfuqizimin e nenit 4 te ligjit per Keshillin e Larte te Drejtesise ligj prej te cili u mundesua shkarkimi i dy anetareve te KLD Elivs efa dhe Lulzim Lelcaj duke u shpallur si antikushtetues nga gjykata Meta tha se lidhur me kete vendim do te tregohet vemendje dhe perkushtim maksimalbr
br
Do te shohim me shume qetesi dhe vemendje cdo akt te Gjykates Kushtetuese te zbardhur dhe do te jemi shume te vemendshem Kete vendim do ta shohim kur te vije ne Kuvend dhe do te tregojme respektin maksimal tha Metabr
br
Pyetjes nese dy anetaret e shkarkuar te KLD do te rikthehen ose jo ne detyre ai deklaroi se eshte Kuvendi ai qe do te vendosaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal


lang enUS

p idlastbrbr