Capture 7 Capture 6 Capture 22 CaptureNjë peizazh me larmishmëri ngjyrash nën ujë, nga jeshilja tek e verdha nga bluja tek e kuqja është spektakli i ofruar nga gurët e liqenit McDonald në Amerikë.


Ai ndodhet në pjesën perëndimore të Parkut Kombëtar Glacier, në kufi me Shtetet e Bashkuara dhe Kanadanë. Kjo komunë e veçantë ka shumë lumenj të mbushur me gurë shumëngjyrësh.


Kjo pamje ofron një spektakël të vërtetë pasi gurët e vegjël të liqenit në të gjitha ngjyrat, shihen me sy të lirë dhe janë të dukshëm ndërsa sheh ujin. Dhe kjo për shkak të pastërtisë së ujit dhe bukurisë së gurëve. Ky liqen në zonë,  është më i gjati, më shumë se 15 km dhe i thellë 141 metra.