TIRANE - Inspketorati për Mbrojtjen e Mjedisit nga dita e sotme ka nisur aksionin për lirimin e hapësirave publike në Farkë. Aksioni do të zgjasë deri në fundjavë, ku janë parashikuar të prishen dhjetra objeket të cilët kanë zaptuar hapësirat publike pa patur asnjë leje për ndërtim. Ky aksion vjen pas atij që ka ndërmarrë Bashkai e Tiranës për lirmin e hapësirave. Institucionet e bashksië gjithashtu po ndërhyjnë edhe në ndërtimet pa leje pranë shkollave të Tiranës. Ndërkohë IKMT bën me dije se nga java e ardhshme do të nisë askioni edhe në qtetet e Krujës dhe Beratit. Redaksia Online Shqiptarja.com 19 Ndiqni Shqiptarja.com në Facebook dhe në Twitter TAG: ndertime pa leje farke ikmt