RAMA KONFERENCE PER SHTYP - Kryeministri Shqiperise Edi Rama duke folur para gazetareve per vendimin e qeverise per lehtesimin e procedurave burrokratike per marrjen e vertetimeve dhe dokumenteve ne zyrat e shtetit./r/n/r/nRAMA PRESS CONFERENCE - Prime Minister of Albania Edi Rama talked to journalists about the government's decision to facilitate bureaucratic procedures for obtaining certificates and documents in state offices.

Në Asamblenë e Partisë Socialiste kryeministri Edi Rama prezantoi emrat e zv/Ministrave të rinj të qeverisë Rama 2.


RAMA KONFERENCE PER SHTYP - Kryeministri Shqiperise Edi Rama duke folur para gazetareve per vendimin e qeverise per lehtesimin e procedurave burrokratike per marrjen e vertetimeve dhe dokumenteve ne zyrat e shtetit./r/n/r/nRAMA PRESS CONFERENCE - Prime Minister of Albania Edi Rama talked to journalists about the government's decision to facilitate bureaucratic procedures for obtaining certificates and documents in state offices.


Në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë do të kemi 4 zëvendësministra:


Erjon Luçi


Albana Shkurta


Dajna Sorensen


Elton Haxhi


Në Ministrinë e Energjetikes dhe Infrastrukturës:


Enis Aliko


Hantin Bonati


Dorina Çinari


Artan Shkreli


Në Ministrinë e Brendshme do të kemi 4 zëvendësministra:


Rovena Voda


Julian Hodaj


Romina Kuko


Besford Lamallari


Në ministrinë e Evropës dhe Punës së Jashtme do të kemi tre:


Klea MaliqiEtien XhafajArtemis DraloNë Ministrinë e Mbrojtjes zëvendësministër do të jetë:


Petro Koçi


Ministria e Drejtësisë :


Toni Gogu


Teuta Godo


Në Ministrinë e Shëndetësisë


Mira Rakacolli


Badhylka Kospiri


Iliana Bajraktari


Ardiana Jaku


Ministria e Arsimit


Besa Shahini


Ervin Demo


Kostandin Shkurti


Shpati Kolgega


Ministria e Turizmit dhe Mjedisit 


Ornela Çuçi


Hajrulla Çeku


Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural 


Dhimo Kote


Ermira Rusi


Ilir Halilaj


Roland Kristo


Ministria e Kultures 


Valbona Shujaku