TIRANE- Kryeprokurori Adriatik Llalla rikthen në detyrë 6 prokurorë të cilët ishin shkarkuar nga paraardhësja e tij, zonja Ina Rama, tre vite më parë. Kryeprokurori firmosi sot urdhrin për rikthimin e tyre në vendet e punës, në zbatim të vendimit të gjykatave.

Mësohet se gjashtë prokurorët që rikthehen në detyrë janë Tom Deda, Bardhyl Shehu, Ilia Bano, Rita Gjata, Bajram Brecani, Drini Pali. Të 6 prokurorët kishin fituar betejën gjyqësore kundër prokurorisë dhe Gjykata e Lartë i kishte dhënë të drejtën e rikthimit në detyrë.

vijon