Në lidhje me protestën e Partisë Demokratike ka reaguar Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj nëpërmjet një postimit në Twitter. Ai shkruan se protestat e verbra pengojnë policinë që te merret me detyrën e saj, luftën kundër krimit.


Postimi ne twitter


Protestat e verbra që godasin deputetë, institucione dhe policë, sjellin vetëm një rezultat. Ato pengojnë shumë policë që të merren me detyrën e tyre kryesore, që është lufta kundër krimit.


Ftoj qytetarët që të mbështesin Policinë e Shtetit në luftën e përbashkët kundër krimit për një Shqipëri normale.


Mirënjohje për dinjitetin dhe përkushtimin e punonjësve të PSH