Kryeministri i Britanise, Gordon Braun, njoftoi se Londra ka debuar dy diplomate iraniane si kunderpergjigje ndaj vendimit te Teheranit per te larguar dy diplomate britanike nga Irani.

Braun u tha deputeteve se veprimi i Iranit ishte nje “hap i pajustifikueshem” dhe se akuzat drejtuar diplomateve britanike ishin “absolutisht te pabaza”.

Por kryeministri nuk ka bere te ditur me shume detaje ne lidhje me kete ceshtje.