U zhvillua në Londër stërvitja më e madhe anti-terrorizëm e kohëve të fundit me emrin e koduar "Strong Tower".

Rreth njëmijë agjentë të policisë simuluan për dy ditë sulme vdekjeprurëse terroriste, të krahasueshme me ato të ndërmarra kohët e fundit në Paris, në redaksinë e Charlie Hebdo dhe në Sousse, në resortin tunizian ekstraluksoz.

Në stërvitje merrnin pjesë edhe 130 super-agjentët e stërvitur nga trupat speciale britanike Sas (Speciale Air Service).

Sipas Scotland Yard, stërvitja nuk kryhet për shkak të ndonjë kërcënimi ndaj kryeqytetit britanik por është pjesë e një strategjie afatgjatë në kuadër të luftës globale ndaj terrorizmit.

terror

Gb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di LondraGb, esercitazione anti-terrorismo nel centro di Londra