Transmetuar më 16.06.2015 - 18:40
Është djalë, fëmija i parë i futbollistit Lorik Cana, kapiteni i kombëtares shqiptare të futbollit.Loriku dhe bashkëshortja e tij Monika, kanë një vit që janë martuar dhe tashmë janë në pritje për t'u bërë prindër për herë të parë.Loriku tregon se fëmija i tyre i parë është një djalë dhe pritet të vijë shumë shpejt në jetë. Kurse emrin e djalit nuk e kanë vendosur. Gjasat janë që t’i vënë emër shqiptar.“Ne kemi mësuar se fëmija është djalë. Jemi shumë të lumtur dhe jemi duke menduar për një emër shqiptar, por ende nuk e kemi vendosur”.

PUBLICITETlang: en_US