brbrAmbasadori Donald Lu ka qene i pranishem si cdo vit ne perfundimin e trajnimit te 32 vullnetareve te korpusit te Paqes ne ambientet e Teatrit Skampa ne Elbasan Ne ndryshim nga vitet e tjera ku ceremonia e betimit te vullnetareve ishte eveniment per qytetaret Elbasanit por edhe per mediat kete vit nuk jane lejuar per ta ndjekur mediat e televizive dhe te shkruar me arsyen e ndryshimit te protokollit nga ana e ambasades Amerikane por sic mesohet nga burimet por edhe nga gatishmeria e uniformave blu mund te jete per shkak te sigurise te ambasadorit Lu Ne perfundimit te takimit edhe pse ju kerkua prononcim per situaten politike ai iu shmange pergjigjeve duke mos preferuar te flase per kete ceshtjebrbr
vizionplustv
br