lul berishaLirimi i Lul Berishës nga burgu ka shkaktuar shumë debat.


Kjo, duke qenë se ai është një nga njerëzit me rrezikshmërinë më të lartë në Shqipëri.


Fillimisht u tha se ai është liruar 5 vite para kohe, për shkak se është sëmurë rëndë.


Por, Neës 24 thotë se Berisha u lirua nga burgu për sjellje të mirë.


Një arsyetim skandaloz, duke pasur parasysh faktin se kush është personi i liruar.


Megjithatë, për momentin nuk ka ende asnjë reagim dhe arsye zyrtare nga gjykata pwr lirimin e Berishws.


Gjykata nuk ka zbardhur ende vendimin për lirimin e tij.


Gjithçka ka ndodhur në mënyrë të fshehtë dhe lirimi i Berishës është mësuar vetëm pas raportimit të mediave.