Ata janë gëzim për sytë, janë të mira për shëndetin dhe gjithashtu mund ta bëjnë lëkurën tonë më të bukur


Të bukura për tu parë, të mira për tu ngrënë dhe shumë të mira për shëndetin dhe bukurinë: bëhet fjalë për luleshtrydhet, janë kënaqësia më e madhe e pranverës. Forma e tyre në formë zemre dhe ngjyra e kuqe kënaqin pamjen dhe gudulisin grykësinë: edhe pse kanë një shije të ëmbël, luleshtrydhet përmbajnë pak kalori dhe prandaj janë të krahasueshme me një dietë për humbjen e peshës: ata janë me të vërtetë shpërblimi ideal që na japin një kënaqësi të ëmbël pa shumë faj. Nga ana tjetër ata janë shumë të pasura me vlera ushqyese dhe mund të përdoren për shumë gjëra, madje edhe në kozmetikë.