TIRANE- Ministria e Arsimit dhe Shkences beri te ditur sot emrat e afro 20 mije studenteve qe fituan shkollen e larte ne te gjitha universitetet publike te vendit. Shekulli boton te plote listen zyrtare te fituesve. Emrat radhiten sipas rendit alfabetik, ndersa ne kolonen e fundit shenohet numri rendor, pra i sati ka dalë studenti në këtë garë.Ministria thekson se kjo eshte faza e pare, ndersa le te kuptohet se pas regjistrimit te ketyre studenteve, mund te mbeten vende te lira, c'ka pritet të kete të tjerë fitues që do te cilesohen te fazës se dyte.


Shikoni dokumentin ne pdf