mumjeFytyra e Zotit, një mi, iguana dhe tashmë një sarkofag.


Misteret rreth planetit Mars sa vijnë e shtohen.


Së fundmi është publikuar një video ku shihet një shkemb në planetin e Kuq në formë sarkofagu.


Sarkofagët përdoreshin në Egjiptin e lashtë për të varrosur faraonët.


Shumë pretendojnë se video është false, megjithëse autori mbron të kundërtën.


Gjithsesi, nëse do të vërtetohej se ajo është realisht një sarkofag, do të përforocohej ideja që ka ekzistuar prej kohësh sipas të cilës alienët kanë vizituar Egjiptin e lashtë.