Qeveria Rama ka mbajtur plotesisht dhe pjeserisht 53 te premtimeve elektorale qe i perkasin 100 diteve te para te qeverisjes Ne nje raport te levizjes Mjaft te titulluar Vertetmatesi per periudhen e pare te qeverisjes se majte theksohet se nga 17 premtime qe i perkisnin 100 diteve te para jane mbajtur plotesisht 7 nderkohe qe 2 te tjera jane realizuar ne menyre te pjesshme
Sipas ketij raporti qeveria Rama ka mbajtur premtimet me kryesore si ndalimi i importit te mbetjeve garantimi i nje rroge me shume per cdo mesues nga ulja e taksave heqja e takses prej 10 per ilacet verifikimi i objekteve pa leje e prishja e tyre si dhe mbyllja e aktiviteteve te paligjshme ne fushen e lojerave te fatit Premtim pjeserisht i realizuar sipas levizjes Mjaft eshte clirimi i spitaleve nga ndertimet pa leje
Nderkohe qe ne premtimet e pambajtura levizja Mjaft i faturon qeverise Rama vendosjen ne kontrollin e parlamentit te INSTAT-it apo uljen me 6 te takses mbi faturen e energjise Raporti i eshte referuar vetem deklaratave politike te drejtuesve te majte dhe jo programit qeverisesbr