Transmetuar me 18092015 - 1528


PUBLICITETIsh-Kryeministri Sali Berisha e ka quajtur mashtrim deklaraten e djeshme te ministrit te Brendshem Saimir Tahiri ne lidhje me makinen qe trafikantet perdornin per transport droge dhe qe figuroi te kete qene ne pronesi te tijbr
br
Berisha nepermjet nje statusi ne rrjetin social Facebook shkruan se deklarata e turpshme dhe inkriminuese qe Tahiri beri dje ku tha se e ka shitur makinen por se nuk e ka deklaruar shitjen sipas tij nuk eshte nje deklarate e Shullazit bandit por e Shullazit ministerbr
br
Sipas Berishes te gjitha kontratat e shitblerjes tek noteri duhen shpallur ne regjistrin noterial dhe si te tilla behen publike gje qe nuk ka ndodhur ne kete rastbr
br
Se Shullazi minister i brendshem i qeverise se qelbesirave tregon se pushtetin e perdor per te qendruar mbi ligjin ndaj dhe nuk pranon te respektoje vendimet e formes se prere te gjykatave- shkruan aibr
br
Me poshte statusi i plote i deputetit te Partise Demokratike Sali Berishabr
br
Ja cili eshte Saimir Shullazi Makinen time qe perdorej nga tezaket Habilaj per trafik droge e kam shitur ne te zeze por parate i mbaj te fshehurbr
br
Te dashur miq Saimiri i krimit ne perpjekje per te lare duart nga makina e perdorur per trafik nderkombetar droge dje ne mbremje deklaroi se e ka shitur makinen por se nuk e ka deklaruar shitjen se ka frike se ia merr Shkelzen Berisha parate sipas vendimit te gjykatave te te dy shkalleve te Gjyqsorit qe e ka gjetur dhe denuar si shpifes ordiner te paguar nga Edi Rama per te share njerezit pa paraqitur asnje fakt Tha se e kishte kontraten e shitjes nga noteri por se e kish mbajtur te fshehte Kjo deklarate e turpshme dhe inkriminuese nuk eshte e Shullazit bandit por e Shullazit ministerbr
br
Edhe kjo deklarate eshte mashtrim ne vetvete pasi qe kontratat tek noteri duhen shpallur ne rregjistrin noterial dhe si te tilla publike por edhe sikur ta pranojme per te vertete kete pretendim prape ky bie nga shiu ne bresherbr
br
Se Shullazi minister i brendshem i qeverise se qelbesirave tregon se pushtetin e perdor per te qendruar mbi ligjin ndaj dhe nuk pranon te respektoje vendimet e formes se prere te gjykatave E konsideron veten mbi gjykatat dhe nuk pyet per vendimet e gjykatave te te dy shkalleve dhe nuk i respekton ato Vendimet e gjykatave jane te detyrueshme per te tjeret por jo per Tahirin Ky eshte tregues i respektit qe ka per shtetin ligjorbr
br
Se dyti Shullazi minister pohon vet se ka shkelur edhe ligjin e Deklarimit te Pasurive duke mos deklaruar te ardhurat sepse njelloj si Shullazi bandit e di veten edhe mbi ligjet e shtetit Ligjet jane te detyrueshme per te tjeret por jo per Sajmir Shullazinbr
br
Se treti fotot nga sistemi TIMS nga sistemi TIMS po i vendos bashkengjitur qe provojne se me makinen e trafikut te droges eshte levizur nga Habilaj me pas nga Tahiri dhe me pas prape nga Habilaj me dhjetera here jashte shtetit Nese shet makinen atehere pse e perdorin njehere Habilajt e akuzuar nga oficeri i policise si trafikante pastaj nga i ati i saimirite ema e tije dhe familjare te tjere dhe me pas prape nga Habilajt Pra duket qarte qe makina eshte e perbashket qarkullon si makina e ministrit dhe nuk guxon njeri njeri ta kontrollojebr
br
Ketu kam fotografi te nxjerra nga sistemet e kontrollit kufitar Vetura me targe AA003GB me daten 59 eshte perdorur nga Emiljano Pirro Habilaj me daten 181 eshte perdorur nga Moisi Ciko Habilaj me daten 287 eshte perdorur nga Artan Ciko Halilaj me daten 126 nga Zenebe Brahim Habilaj me daten 3010 nga Sajmir bashkim Tahiri me daten 15 nga Fatlinda Urhan Tahiri me daten 291 nga Bashkim Lutfi Tahiri etj - pjese e marre nga fjala ime ne Parlament me 08 Shtator 2015br
br
Pra kemi nje tentative per mashtrim mesa duket pas frikes nga zbulimi i perdorimit te makines se tij per trafik narkotikesh qe eshte nder rastet e rralla ne bote qe ministri i brendeshem te perdore makinen private te tij dhe skafin e tij per trafiqe Por ne perpjekje per te vene vetulla per tu mbrojtur Sajmir Shullazi nxorri syte kur deklaroi me gojen e tij se ai shperfill vendimet e Gjykatave por edhe Ligjet e vendit Dhe te mendosh qe ky njeri del e thote se ka diplome juridiku Diploma e tij eshte krimi dhe droga sbobnoaal

lang enUS

p idlastbrbr