Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në kryeqytet. Dy makina jane perplasur mes tyre, rreth orës 05:20 tek kryqëzimi i Porcelanit, në rrugën Hoxha Tahsin.


Dy makinat, sic shihet edhe ne fotot qe ka shkrepur ne vendin e ngjarjes LSA jane perplasur fort mes tyre, aq sa jane copetuar dhe njera eshte kthyer dhe përmbys.


Nuk ka ende detaje nga policia lidhur me ngjarjen dhe as nese ne te kane mbetur persona te lenduar.


aksident8 aksident7 aksident6 aksident5 aksident4 aksident3 aksident2 aksident aksiden1