brbrNismes te pastrojme Shqiperine ne nje dite iu bashkuan rreth 112000  vullnetare nxenes mesues e prinder Kjo u be e mundur   me mbeshtetjen e 13 drejtorive arsimore rajonale  Sipas zevendesministres se arsimit dhe sportit Nora malaj  fushata te tilla  kane rendesi pasi edukojne nxenesit me frymen e vullnetarizmit humanizmit dhe qytetarise aktive brbr
brbrNora Malaj tha se  Te pastrojme Shqiperine ne nje dite ishte nje nisme e rendesishme per sistemin e arsimit pasi alternoi dy momente te rendesishme ate te edukimit per te ruajtur mjedisin e paster dhe momentin e aksionit kombetar konkret ne sherbim te mjedisit brbr
brbrMinistria e Arsimit dhe Sportit eshte partneri kryesore i nismes te pastrojme Shqiperine me qellim mobilizimin e nxenesve dhe femijeve ne nje aksion vullnetar nje ditor per te pastruar vendin nga mbeturinat Ky eshte viti i dyte qe mbas mbeshtet kete aksion kombetarbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br