"Cdo vajze enderron qe te jete perfekte ne diten e saj te dasmes dhe per kete ka zgjidhnje gjithnje".

Fjale e Armand Pezes, nje prej njerezve me te kerkuar prej nuseve te ardhshme, pasi eshte ai ideatori dhe lehtesimi per detajet e dites vendimtare.

Per Mandin dita nis duke vrapuar dhe gruaja e tij, Marcela ve ne dukje se i shoqi nuk qendron asnjehere i qete, gjithnje duke menduar per profesionin e tij, sa te kendshem aq edhe te lodhshem.

"Une stresohem gjithnje kur kemi shume ngarkese ne pune, por Mandi i jep zgjidhje gjithnje situatave", thote Marcela.

Mandi, vec te tjerave nuk ben dallim per nusen qe ka ne sallon, nese eshte VIP apo e panjohur, nga qyteti apo nga ndonje zone rurale...Mandi premton: Cfare kerkese ke dhe une te zbres qiellin ne toke!