08/04/10 17:54Mandi dhe Erioni ngacmojnë Klodin, fillimisht lidhur me temën për diskutim që hapi, ashtu papritur duke i mbledhur gjithë banorët e më pas në lidhje me Oltën. Ata shprehen me shaka se Klodi rri gjithnjë nga pas Oltës duke mos e lënë atë të lirë të veprojë. Klodi i pyet se përse ata mendojnë ashtu dhe i pyet se përse nuk e pranojnë se ai e konsideron atë si motër, duke ditur që dhe vetë ata janë shprehur kështu për ndonjë shoqe të ngushtë të tyre. Mandi i thotë se po e ekzagjeron me këtë pyetje, ndërsa Klodi kthehet nga Olta duke e pyetur nëse është e vërtetë ajo që thonë djemtë. Olta i përgjigjet se nuk ndjehet aspak e penguar prej tij, madje e quan veten të lirë të bëjë cfarë të dojë. Klodit i pëlqen përgjigjja, ndërsa Mandi me Erionin vazhdojnë ta ngacmojnë. Ata bëjnë sikur flasin me njeri-tjetrin për Klodin, por me zë të lartë që ai ti dëgjojë.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));