Diego Armando Maradona u bë përrallë para një jave kur në një video të fshehur u pa duke e goditur shuplakë gruan e tij. Por një javë më pas, Maradona duket shumë i dashuruar në të.
Në një emision televiziv, Maradona i këndon serenatë asaj dhe i dhuron një puthje. E tëra u pa në një show televiziv në Dubai./Indeksonline/

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};