Brazil 4 Janar
NOA - Edhe Brazili tashme ka CarlaBrunin ne versionin e zonjes se pare ne
vend. Gjate ceremonise se perurimit tepresidentit RousseffDilma
praneMichel Temer69 vjecu shfaqnjegruae
bukurdheeleganteMarcela Tedeschi27-vjeceish-missSan
Paolo e cila eshte e diplomuar ne ligj. Fotote sajkane bere
menjehere xhiron e tyre nerrjet duke shkaktuar provokime te shumta ne
mediat brazilianete cilat ekaneqene zgjedhur menjehere siikonen
e bukurise klasit dhe hijeshise ne Rio.
Nje shfaqje klasi nePallatinPlanaltoqe nuk shihej nga diteteSarah
KubitschekdheMaria Teresa Goulart te dyja zonjate para
gjate viteve gjashtedhjete.Qe nga ateherene kete pozicion nuk
ishte pare me nje person i denje deri sa mund te themi se Marcela tashme eshte
Carla Bruni braziliane.r.b/NOA