Maria Fowler është kthyer në një lajm të përditshmë për mediat britanike, me festat e saj të ekzagjeruara. Këtë radhë, prezantuesja ka qenë më provokuese se kurrë, në një party me bikini dhe me shampanjë. Për mediat, ajo është një ndër femrat më të nxehta britanike për momentin.