Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një kolazh fotosh nga Ekspozita Rituali Fotografik i Marubit.


Sipas Ramës kjo ekspozitë do të çelet nesër në Trienalen e Milanos, në kuadrin e Vitit të Skënderbeut.


Mirëmëngjes, dhe me këtë kolazh fotosh të papërsëritshme nga Ekspozita Rituali Fotografik i Marubit që çelet nesër në Trienalen e Milanos, në kuadrin e Vitit të Skënderbeut, ju uroj një ditë të mbarë, shkruan Rama.


Postimi i Edi Ramës


MIRËMËNGJES. dhe me këtë kolazh fotosh të papërsëritshme nga Ekspozita Rituali Fotografik i Marubit që çelet nesër në Trienalen e Milanos, në kuadrin e Vitit të Skënderbeut, ju uroj një ditë të mbarë”.


MIRËMËNGJES dhe me këtë kolazh fotosh të papërsëritshme nga Ekspozita Rituali Fotografik i Marubit që çelet sot në Trienalen e Milanos, në kuadrin e Vitit të Skënderbeut, ju uroj një ditë të mbarë


Gepostet von Edi Rama am Donnerstag, 15. November 201816 nëntor 2018 (gazeta-Shqip.com)