brbrShteti i Kalifornise tronditet nga nje sulm me arme ne nje qender shendetesore qe trajton persona autik dhe te semure mendor Raportimet nga vendi i ngjarjes flasin per te pakten 12 viktima ndonese ka te dhena se numri i personave te vrare ne kete sulm mund te jete dhe 20 Policia ka rrethuar gjithe qendren shendetesore San Bernardino Sipas saj mendohet se jane tre persona qe kane hapur zjarr Ata dyshohet se jane te armatosur rende Autoritetet larguan nje pjese te konsiderueshme te personelit ndonese numri i pacienteve te shtruar ne kete qender mjekesore raportohet te jete shume i larte Ne vendin e ngjarjes krahas policise FBI-se kane mberritur dhe njesi te specializuara Burime zyrtare ende nuk kane dhene asnje sqarime per motivin e ketij sulmi Ata dyshojne per persona te semure mendore ndonese pista e terrorizmit nuk eshte perjashtuar Ngjarja paso ate te Kolorados nje ajve me pare ku nje person hapi zjarr ne nje klinike duke shkaktuar tre viktima dhe 9 persona te plagosurbrbr


gallery-2
margin auto

gallery-2 gallery-item
float left
margin-top 10px
text-align center
width 33

gallery-2 img
border 2px solid cfcfcf

gallery-2 gallery-caption
margin-left 0
Masaker ne Kolorado mbi 12 viktima

Masaker ne Kolorado mbi 12 viktima

Masaker ne Kolorado mbi 12 viktima
br styleclear both
Masaker ne Kolorado mbi 12 viktima

br styleclear both


br