Mazhoranca dhe opozita janë bërë bashkë ditën e sotme, duke miratuar protokollin për anëtarësimin në NATO të Maqedonisë së Veriut.


Në Komisionet Parlamentare, deputetët nuk kanë diskutuar gjatë, por kanë miratuar në union protokollin.


Parlamenti grek ishte i pari që miratoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.


Me këtë hyn në fuqi edhe Marrëveshja e Prespës. Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO duhet ta miratojnë 28 vendet anëtarë të NATO-s.


Gazeta Shqip