Ata u arrestuan nga policia me dyshimin se ushtronin veprimtari të paligjshme të dhënies së parave hua dhe njiheshin ndryshe edhe si banda e fajdeve.


Ata akuzohen për veprat penale të Pastrimit të Produkteve të Veprës penale, Ushtrim aktiviteti financiar të palicensuar, Shpërdorim detyre, Prodhim dhe Mbajtje pa leje e armëve luftarake dhe municioneve dhe Moskallzim krimi.


Ja kush janë të arrestuarit:

1. Byrhan Alija. 61 vjec nga Shkodra

2. Edi Memcaj, 33 vjec nga Shkodra

3. Adri Bala 22 vjec, nga Shkodra;

4. Artan Dragani 39 vjec nga Shkodra

5. Marjan Bregu 31 vjec nga Shkodra

6. Vinko Nikprelaj 37 vjec lindur në Podgoricë dhe banues në Shkodër;

7. Eduard Fusha, 38 vjec nga Shkodra

8. Elidon Qerimaj, 41 vjec, nga Shkodra

9. Pashko Vuksanlekaj, 54 vjec nga Shkodra;

10. Lul Sylja, 48 vjec nga Shkodra;

11. Naim Ahmetaj 52 vjec lindur në Pukë dhe banues në Tiranë

12. Ilir Sokoli