TIRANE- Në prag të ndërrimit të viteve disa zona të Tiranës po vuajnë mungesën e energjisë elektrike.


OST-ja njoftoi se si pasojë e mbingarkesës, zona e Don Boskos, Stacionit të Trenit dhe Siri Kodra prej disa oresh jane pa drita.


Sipas OST-se po punohet me instensitet per riparimin sa më shpejt të defektit dhe rikthimin e energjisë në këto zona.