brbrQeverite e Maqedonise dhe te Serbise kane mbajtur ne Shkup seancen e perbashket te kryesuar nga kryeministrat e dy vendeve Nikolla Gruevski dhe Aleksander Vucic Ne seance eshte diskutuar per bashkepunimin ekonomik projektet e perbashketa infrastrukturore dhe integrimin evropian te te dyja vendeve Pas mbledhjes se qeverise dy kryeministrat kane mbajtur dhe nje takim koke me koke Kjo eshte mbledhja e dyte e qeverive nga 3 qershori i vitit 2013 ne Beograd Krahas Serbise qeveria maqedonase do te mbaje seanca nderqeveritare dhe me Kosoven e Shqiperinebrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br