Pasditen e sotme është mbledhur tryeza e partive të opozitës së bashkuar ku është disktuar për situatën në vend.

Takimi i kreut të PS-së, Edi Rama me aleatët zgjati më shumë se një orë.Tryeza është thirrur menjëherë pas takimit të kreut të PS-së me ambasadorin amerikan, Aleksandër Arvizu.Gjithçka është zhvilluar me dyer të mbyllura dhe në fund të tij nuk pati deklarata për mediat.