Union Bank

borxhet greg

Kreshnik Spahiu ka ironizuar në rrjetet sociale me djalin e kryeministrit Edi Rama, Gregorin, pas të dhënave që dolën për pasurinë e familjes së tij.

STATUSI I SPAHIUT:


Mjalte Morava
Verde Watches

THIRRJE: Në çdo rrugë dhe qytet të Shqipërisë nxirrni disa kuti ndihmash dhe i gjithë populli të hedh lëmoshë për tu larë borxhet e djalit të kryeministrit (Gregori Edi Rama)
Ai sapo deklaroi në Inspektoriatin e Pasurive që ka borxhe dhe rezulton me minus gjatë vitit 2015:
"Gregor Rama pakësuar një llogari bankare me minus 197 629 lekë."
Ja pse Al Kaponet nuk e votojnë reformën në drejtësi.
Ja pse kanë frikë nga gjykata speciale e huaj dhe prokurorë amerikan.
Dilni nëpër rrugë dhe hidhni qindarkat nëpër kuti me mallkimin që ti bëjnë ilaçe.