Pishina olimpike e zhytjes u mbyll sot pasi mori një ngjyrë jeshile të errët shqetësuese që në fillim të kësaj jave.


Ndryshimi i ngjyrës bëri që ekipet e zhytjes të shprehnin shqetësim për ndonjë rrezik sëmundje shëndetësore edhe pse më herët organizatorët thanë se nuk ishte aspak i dëmshëm pas testeve të bëra.


Zëdhënësi i Rio 2016 insistoi se uji jeshil nuk vinte aspak në rrezik atletët megjithatë vendimi u mor nga vetë ekipet kombëtare të atletëve të zhytjes.


Fituesi i medaljes së Bronzit, Tom Daley shkroi në tëitter: Pishina e zhytjes u mbyll këtë mëngjes. Shpresojmë të mos jemi zhytur në ndonjë vend të pisët këto ditë.


Të gjithë sportistët shprehën shqetësimin në lidhje me klorin e ujit.


Madje njërit prej tyre klori ia kishte bërë edhe flokët ngjyrë blu, nga të bardha që i kishte lyer ai.


Despite initial claims from Olympic chiefs that the dive pool was turned green by the algae, they later suggested it could be down to a change in the water's alkalinity


Olympic divers have also had to contend with the green water - but it didn't affect the performance of 3m sychronised divers Jack Laugher and Chris Mears on Wednesday night as they claimed gold for Britain


Britain's Jack Laugher and Chris Mears seemed untroubled by the green water as they took part in training before the men's synchronised 3-metre springboard diving final - which they went on to win on Wednesday night


The pool water very noticeably changed colour throughout the day on Tuesday. Left, how the water appeared on Tuesday morning, and right, how it looked on Tuesday afternoon


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter