Lumi BunaVarka e dy peshkatarëve në Shkodër është përmbysur në lumin Buna dhe si pasojë njëri prej tyre nuk gjendet në ujërat e lumit, ndërsa tjetri ka arritur të shpëtojë.


Sipas burimeve të pakonfirmuara akoma, peshkatari i zhdukur quhet Ismet Shaha, 52 vjeç, ndërsa ai që ka mundur të shpëtojë është rreth 60 vjeç.


Vijon…


21 tetor 2015 (gazeta-Shqip.com)


Ky shkrim Mbytet varka në lumin Buna, një peshkatar nuk gjendet, tjetri shpëton u publikua me pare te Gazeta SHQIP Online.