Nga Express më 09 korrik 2011 në ora 12:55

Robbie Williams ka ngritur flamurin e bardh dhe i ka kërkuar paqe dhe falje Noel Gallagher më të cilin kishte probleme me parë.Pas 15 viteve lufte me fjalë ylli i Take That kishte pasur një përleshje për shkak të asaj se kush di të këndoj më mirë në gjuhën angleze.Javën e kaluar Rob i kishte thënë se nuk mund të duroj “prapanicën” e Noel prapa Take Tha por për këtë fjalë ai i ka kërkuar sot falje publikisht Noelit.